A másik út.

a másik út blogszalagkép
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on linkedin
Share on email
Merre visz az út, és merre szeretnék menni?

Életünk folyamán mindannyiónkban megfogalmazódik egyszer a kérdés:

  • Mi az, ami engem valóban boldoggá tesz?

Valaki megelégszik csak magáig a kérdésig eljutással, valaki sokáig töpreng rajta, és van olyan ember, aki azonnal lépéseket tesz a változás érdekében. Ez utóbb említett emberek alkotják a társadalom legkeskenyebb szegletét, ők azok, akik nehéz vívódások, többszörös csalódások árán is megpróbálnak kilépni biztonságot adó, de kissé unalmas komfortzónájukból. A változásért bármit megtévő emberek nagyon kevesen vannak, mert a mai rohanó mindennapjaink rabságában élünk, nap, mint nap csak mókuskerekünket hajtjuk. Az aprócska változásért is őrült nehéz tenni, mert felforgat, időt rabol, mindennapi menetrendet borít, és még pénzbe is kerül. Én most megpróbáltam…

Ha nem is üres lappal, de kezdjük el, tegyünk a változás érdekében!

Jómagam…

… 38 évesen, boldog családi életben, férjjel, két gyermekkel, a biztos, de unalmas, és méginkább lélekfacsaró munkámon fogok változtatni. Ha nem is kézzel-lábbal, gyors tempóban, de szépen lassan, biztosan egy másik útra lépni. Egy másik útra, ami igazán az enyém! Amiben szívem-lelkem benne van. Amire igazán vágyom, mégpedig azért, mert a legnagyobb munkaörömöt adja. A családon, gyermekeimen kívül a legjobban feltölt.

Tudjátok, az a bizonyos flow.

A mai nap, amikor a döntés már megszületett, csak azt sajnálom, hogy ilyen későn érett meg bennem a változtatás gondolata. Sajnos, nem lehet siettetni, ez egy hosszú folyamat, sok-sok, a pozitív mellett nem kevés negatív tapasztalás árán kell megérni, eljutni arra a pontra, hogy a vágyak célokká körvonalazódjanak, és igazi, kétséget nem tűrő döntés szülessen.

És itt vagyok, megértem rá: döntöttem!

A kislánykori imádott tevékenységemtől, a lakberendezési magazinok lapozgatásától hosszú-hosszú éveken keresztül, a pozitív, megerősítő élmények melletti rengeteg haszontalan kitérő, és nemegyszer csalódottság után végre kikötöttem, és megbizonyosodtam:

Home stager leszek a másik, saját vágyaim vezérelte utamon!

Bizony! Nem lakberendező, hanem eladásra felkészítő szakember, tanácsadó. Miért? Mert számomra nagyon izgalmas meglátni azt, hogy melyek azok az apró, de óriási hatású változások egy lakásban, amelyektől egy mindenki számára kívánatos otthonná lesz az. Amitől személytelenné, ám mégis általánosan vágyott hangulatúvá válik egy eladandó ingatlan. Amely változástól egy ingatlan azonnal-haszonnal piacképessé válik. Egy különlegesen izgalmas kirakós, fejtörős játék, amely lejátszása számomra igazi flow-t ad.

Éreztétek már? A flow….

amikor önkívületben alkotsz, étlen-szomjan, észre sem véve az idő múlását, mégis minden perce örömöt ad és feltankol energiával a mindennapok embert próbáló feladataihoz, annak robotpilóta üzemmódjához.

Az, hogy enteriőrt rendezek, pakolok, festek, dekorálok, hangulatot teremtek, miközben színekkel és fényekkel szembeötlő változást idézek elő, és ezzel hozzá tudok járulni egy személy életének jelentős mozzanatához, az ingatlaneladásának sikeréhez: boldoggá tesz, és feltölt.

Ez a másik út. Ideje elindulni rajta!

Értesüljön elsőként a legfrisebb bejegyzésekről!

Adja meg a leggyakrabban használt e-mail címét és mi rögtön a megjelenéskor küldjük Önnek a legfrisseb blogposztunkat!

Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin